Avest betekent ‘overdekte schuilplaats’. Dat is wat we zijn: een tijdelijke, effectieve bescherming in een onzekere periode. We staan je juridisch en persoonlijk bij, totdat de storm voorbij is.

De identiteit van Avest werd ontworpen door Copilots. In samenwerking met Timo Wentink werd het ontwerp en UX van de website gerealiseerd. Atypisch verzorgde de ontwikkeling van de verschillende templates op basis van een maatwerk WordPress installatie met een volledig modulair systeem voor de content.

Overige functionaliteiten zijn een weblog met filter functie, een interne zoekmachine en een teampagina. De site is voorzien van Responsive design en natuurlijk SE optimalisatie en extra beveiliging.

 
 
 

Someday provides institutional investors efficient and diversified access to home equity in owner-occupied residential real estate across The Netherlands.

Defigners ontwierp de templates en het UX design voor de website. Atypisch ontwikkelde de verschillende templates op basis van een maatwerk WordPress installatie met een modulair systeem geoptimaliseerd voor SEO en Responsive design.

 
 
 

For over a decade, founder Susanne Vegter has a track record of matching the right fashion professionals with the right companies. Her experience as a fashion designer for various brands and retailers adds to her skills as a connector in creative industries.

Atypisch ontwikkelde de website voor Studio Vegter op basis van een maatwerk WordPress installatie. Met een focus op recruitment ontwikkelden we een vacature-site met filter. De opbouw van de pagina’s is volledig modulair in te richten en geoptimaliseerd voor SEO en responsive design.

 

 
 
 

OKRA is een interdisciplinair team op het gebied van landschapsarchitectuur, internationaal werkend vanuit Utrecht.

Atypisch ontwikkelde de website voor het landschapsarchitect op basis van een maatwerk WordPress installatie. De opbouw van de pagina’s is volledig modulair in te richten en geoptimaliseerd voor SEO en responsive design, meertaligheid, flexgrid, filters en interne zoekfuntcionaliteit. UX designbureau Defigners verzorgde het ontwerp en de nieuwe stijl van OKRA.

 
 
 

Mijksenaar is a collective of wayfinding specialists with backgrounds in architecture, data, digital, art, environmental psychology, industrial, and information design with offices in Amsterdam and New York.

Atypisch ontwikkelde de website voor dit internationaal opererend bedrijf op basis van een maatwerk WordPress installatie. De opbouw van de pagina’s is volledig modulair in te richten en geoptimaliseerd voor SEO en responsive design. Copilots verzorgde het ontwerp en UX Design voor de website.

 
 
 

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen in real assets. Hun visie is om onze steden toekomstbestendig te maken door betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren.

Atypisch ontwikkelde de nieuwe website op basis van een maatwerk WordPress installatie. Het maatwerk thema is ontwikkeld met WPML voor meertaligheid en omvat o.a. een eigenlijk videoplayer, maatwerk sliders, nieuwsitems met filter, projecten en Thema pagina’s.

In samenwerking met Copilots en Timo Wentink voor het ontwerp ontwikkelden we de nieuwe website in 4 talen. Koen Leerink van Imagine This trok Europa in met een cameracrew en verzorgde het beeldmateriaal en de verschillende videos voor dit project.

 
 
 

Mr.Beam is a design studio en production house, specializing in Immersive Experiences, Digital Art Installations, and AV Productions.

Atypisch ontwikkelde de website op basis van een maatwerk WordPress installatie met een custom Project filter, een homepage Video slider en een volledig modulair opgebouwd CMS.

 
 
 

VPS Nederland is specialist in beveiliging, beheer en onderhoud van leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkellocaties. Daarbij zijn zij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van hun klanten.

Copilots ontwierp de website en iconen, Atypisch ontwikkelde de verschillende templates op basis van een maatwerk WordPress installatie. Hierbij is rekening gehouden met Responsive design, SEO en beveiliging.

 

 
 
 

Inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit. Gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking.

Üppig Identity Store ontwierp de website, atypisch ontwikkelde de verschillende templates op basis van een maatwerk WordPress installatie.

 
 
 

Vuurtoreneiland is een uniek stukje natuur in eigen stad. In een ruig landschap vind je loslopende dieren, zeldzame flora, een vervallen fort en Amsterdams’ enige vuurtoren. Gelegen in het Markermeer bij Durgerdam, is Vuurtoreneiland alleen per schip te bereiken.

 
 
Slider
Homepage slider
Reserveren
Winter
Vervoer
Zomer restaurant