WordPress en Open Source Software

Sinds 2003 werkt Atypisch met Open Source software pakketten, en dan met name het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Oorspronkelijk opgezet als weblogtool, inmiddels is het systeem uitgegroeid tot een CMS met een solide basis vanwaaruit elke mogelijk systeem kan worden ontworpen.

 

Alles is mogelijk

Elke website is uniek, en daarom zou ook elk CMS daar op aangepast moeten zijn. Atypisch ontwikkelt voor elke website een uniek CMS met specifieke wensen per website of gebruiker. Geen standaard ‘WordPress websites’, maar een op maat gemaakt CMS met WordPress als basis. Hierbij gaan we uit van een ‘less is more’ principe en wordt er een optimaal CMS samengesteld voor uw website.

In tegenstelling tot wat er vaak wordt beweerd is er qua ontwerp juist van alles mogelijk. Vrijwel alles wat je bedenkt kan worden omgezet in een werkend template met een database koppeling. Interesse? Kom eens langs of neem contact op.

 

Overige systemen

Atypisch kan met elk mogelijk CMS werken zolang het is gebaseerd op de programmertaal PHP en MySQL, of hierin de mogelijkheid heeft de CSS aan te passen. Naast WordPress heeft Atypisch onder andere gewerkt met Drupal, Bigtree CMS, CMS Made Simple, Indexhibit, Joomla en Mambo.