Atypisch ontwikkelt websites en applicaties op maat en is specialist op het gebied van templating, WordPress, responsive design en SEO.

Atypisch werkt nauw samen met enkele grafisch ontwerpbureaus en zelfstandige ontwerpers en ontwikkelaars in o.a. Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en werkte onder andere voor de Rijksoverheid, VNG, Beeld en Geluid, Radio 6, Royal Floraholland en VPRO. Met meer dan 25 jaar ervaring in webontwikkeling zijn we gepassioneerd over het creƫren van prachtige, functionele en geoptimaliseerde websites die aansluiten bij uw merk en doelgroep.

Onze specialisatie in WordPress stelt ons in staat om op maat gemaakte websites te leveren die zowel aantrekkelijk als effectief zijn. We werken met open source software om de beste resultaten te behalen en streven ernaar om de meest creatieve en innovatieve oplossingen te bieden.

Bij Atypisch geloven we in samenwerking. Daarom werken we vaak samen met freelancers en grafisch ontwerpbureaus om een holistische benadering van webontwikkeling te bieden. Door deze aanpak kunnen we onze klanten een complete service bieden die alles omvat, van ontwerp tot ontwikkeling en optimalisatie.

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bureau voor WordPress-webontwikkeling in Utrecht? Atypisch is uw partner. Wij zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun digitale doelen en het behalen van online succes.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw online aanwezigheid te verbeteren.