Laterna Magica is een leer- en leefgemeenschap. Kinderen kunnen onder meer koken, eten, sporten, dansen, muziek maken, naar het theater gaan, werken in een werkplaats of atelier, lezen, rekenen, spellen en in de moestuin werken. Kinderen, onderzoekers en leerkrachten leren en werken samen met bewoners, ondernemers en overheden.

In samenwerking met Invloed Ontwerp ontwikkelde Atypisch de nieuwe website voor Laterna Magica. Hierbij is naast de standaard functionaliteiten rekening gehouden met dynamische uitgelichte items, een zoekfunctie, vacatures en een tool om online afspraken in te plannen.

 
 
 

De Noordagenda is dé website voor alles wat er in Amsterdam-Noord te beleven valt op het gebied van kunst en cultuur. Activiteiten voor alle leeftijden, vaak gratis of met korting, bij jou in de buurt.

De website bestaat uit de culturele agenda en informatie over cultuurmakers en locaties. Ook is er ruimte voor artikelen, (beeld)verhalen, livestreams en podcasts.

Copilots ontwierp de identiteit en de website. Atypisch ontwikkelde de website gebaseerd op een maatwerk WordPress Thema. De website bevat een uitgebreide agenda functie met kalender en filter, een weblog, locaties en makers met overzichten en koppelingen tussen al deze items. Makers kunnen via een extern formulier hun eigen agenda bijhouden.

 
 
Screenshot
Screenshot
Screenshot