Deprecated: Function get_settings is deprecated since version 2.1.0! Use get_option() instead. in /var/www/vhosts/atypisch.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
   

Muziekvoorstelling.nl

 
 

Muziekvoorstelling.nl is het publiciteitskanaal voor drie muziekgezelschappen die als gezamenlijk hoofddoel hebben: het maken van bijzondere muziekvoorstellingen voor jonge mensen. Het Wervelwind Ensemble, Alle Hoeken van de Kamermuziek en Koperkwintet KWIVR brengen al meer dan tien jaar nieuw geschreven, live gespeelde muziek naar zoveel mogelijk kinderen.

MBGO ontwierp de nieuwe website. Atypisch ontwikkelde de verschillende templates en specifieke functionaliteiten voor o.a. responsive design en agenda-items.


Deprecated: Function WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /var/www/vhosts/atypisch.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5667

Gerelateerd:

NewForesight

MBGO ontwierp een nieuwe website voor adviesbureau NewForesight. Atypisch ontwikkelde de verschillende custom templates en functionaliteiten.
Lees meer ›

Rondje Vlieland

Rondje Vlieland - de avontuurlijkste wandeling over de wadden!
Lees meer ›

M.Statema

MSTATEMA brengt voor overheden, particulieren en ontwikkelaars de cultuurhistorische waarde van gebouwen en gebieden duidelijk in beeld.
Lees meer ›