Ardanza

 
 

Ardanza – Heel ontspannen Spanje ontdekken

Ardanza stippelt bijzondere individuele Fly&Drive routes uit door Spanje. Langs de culturele hoogtepunten maar ook langs stille weggetjes, door woeste natuurgebieden en naar ongerepte zandstranden, ver weg van het massatoerisme. Routes waarbij je op je gemak het mooiste ontdekt wat Spanje te bieden heeft. Aan het einde van de dag wacht een gastvrij verblijf in één van de bijzondere locaties die Ardanza persoonlijk geselecteerd heeft. Van een appartement met privé dakterras in hartje Sevilla, een prachtig gelegen Cortijo, een comfortabele Casa Rural tot aan een sjieke Parador of een romantisch kasteel.

————————

Dit bijzondere project is eind december 2011 gelanceerd. Het ontwerp is aangeleverd door HoverKraft, de ontwikkeling van de templates, functies en uitbreidingen binnen het CMS werd ontwikkeld door Atypisch. De grote hoeveelheid content blijft behapbaar voor zowel de gebruiker als de lezer dmv enkele specifieke functies. De bestaande Gallery plugin is deels herschreven, en de slideshows worden dynamisch aangemaakt door gebruik te maken van trefwoorden per foto en per pagina of bericht.

Gerelateerd:

Spoor van Vernieuwing

Het Spoor van Vernieuwing is een initiatief van een groep ongeduldige ondernemers met een grote droom.
Lees meer ›

M.Statema

MSTATEMA brengt voor overheden, particulieren en ontwikkelaars de cultuurhistorische waarde van gebouwen en gebieden duidelijk in beeld.
Lees meer ›

Lone Wolf

Lone Wolf (UK) official website. Atypisch ontwierp en ontwikkelde de templates en enkele plugins.
Lees meer ›