Deprecated: Function get_settings is deprecated since version 2.1.0! Use get_option() instead. in /var/www/vhosts/atypisch.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
   

178 aardige ontwerpers

 
 

“178 gelooft in de kracht van bewegend beeld als communicatiemiddel. Video en animatie hebben stopkracht, maken complexe materie toegankelijk. Bewegend beeld activeert, communiceert en informeert op een wijze die beter blijft hangen dan statische beelden. Video en animatie hebben de toekomst en nemen een prominente plaats in binnen onze campagnes.”

178 Aardige Ontwerpers was na een aantal jaar alweer toe aan een update van hun huidige website. 178 ontwierp de nieuwe templates, Atypisch ontwikkelde alle responsive templates en uitbreidingen.

 


Deprecated: Function WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /var/www/vhosts/atypisch.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5667

Gerelateerd:

Spoor van Vernieuwing

Het Spoor van Vernieuwing is een initiatief van een groep ongeduldige ondernemers met een grote droom.
Lees meer ›

inno-V

inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit. Gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking.
Lees meer ›

Café de Zaak

De website van Café de Zaak is online! hij zal de komende tijd verder worden gevuld, maar het begin mag…
Lees meer ›