Mijksenaar is e a collective of wayfinding specialists with backgrounds in architecture, data, digital, art, environmental psychology, industrial, and information design with offices in Amsterdam and New York.

Atypisch ontwikkelde de website voor dit internationaal opererend bedrijf op basis van een maatwerk WordPress installatie. De opbouw van de pagina’s is volledig modulair in te richten en geoptimaliseerd voor SEO en responsive design.

 
 
 

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen in real assets. Hun visie is om onze steden toekomstbestendig te maken door betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren.

Atypisch ontwikkelde de nieuwe website op basis van een maatwerk WordPress installatie. Het maatwerk thema is ontwikkeld met WPML voor meertaligheid en omvat o.a. een eigenlijk videoplayer, maatwerk sliders, nieuwsitems met filter, projecten en Thema pagina’s.

 
 
 

Mr.Beam is a design studio en production house, specializing in Immersive Experiences, Digital Art Installations, and AV Productions.

Atypisch ontwikkelde de website op basis van een maatwerk WordPress installatie met een custom Project filter, een homepage Video slider en een volledig modulair opgebouwd CMS.

 
 
 

Joline is een wereldwijd opererend bedrijf gevestigd in het zuidelijke deel van Duitsland. Al meer dan een decennium bouwt Joline voort op een lange traditie in de ontwikkeling en productie van medische producten onder de hoogste kwaliteitsnormen “Made in Germany”.

Üppig Identity Store ontwierp de huisstijl, website en alle bijbehorende elementen. Atypisch ontwikkelde de verschillende responsive templates, een aangepaste database structuur en een custom CMS gebaseerd op WordPress met o.a. Custom Post Types. De templates zijn in de opvolgende jaren uitgebreid met o.a. verschillende product categorieën, product templates, 3D visualisatie modules, aangepaste navigatie en meertaligheid.

 
 
 

De Utrechtse Kinderboekwinkel is dé plek in Utrecht voor iedereen die belangstelling heeft voor kinder- en jeugdboeken.

De Utrechtse Kinderboekwinkel is al jaren een begrip in Utrecht. De website en huisstijl waren echter nodig toe aan vernieuwing. MBGO ontwierp een nieuw logo, huisstijl en website. Atypisch ontwikkelde de custom responsive templates voor de website en webshop op maat, en ontwikkelde verschillende functionaliteiten zoals een Agenda, weblog en product filter.

Al ruim 35 jaar is De Utrechtse Kinderboekwinkel dé plek in Utrecht voor iedereen die belangstelling heeft voor kinder- en jeugdboeken: liefhebbers en professionals, (heel) jong en oud(er). In de winkel aan de Ganzenmarkt ben je van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken.” – kinderboekwinkelutrecht.nl

 

 
 
 

Laterna Magica is een leer- en leefgemeenschap. Kinderen kunnen onder meer koken, eten, sporten, dansen, muziek maken, naar het theater gaan, werken in een werkplaats of atelier, lezen, rekenen, spellen en in de moestuin werken. Kinderen, onderzoekers en leerkrachten leren en werken samen met bewoners, ondernemers en overheden.

In samenwerking met Invloed Ontwerp ontwikkelde Atypisch de nieuwe website voor Laterna Magica. Hierbij is naast de standaard functionaliteiten rekening gehouden met dynamische uitgelichte items, een zoekfunctie, vacatures en een tool om online afspraken in te plannen.

 
 
 

Amstelstad ziet meer in cijfers
cijfers van gisteren zijn nuttig, maar morgen is interessant”

Today Designers ontwierp de huisstijl, identiteit en de website. Atypisch ontwikkelde de verschillende templates voor het CMS.

 
 
 

In haar brouwerij brouwt Maximus met stoom ambachtelijke bieren op haar eigen koperen installatie.

Al enkele jaren verzorgt Atypisch de techniek achter de website van Maximus Brouwerij, gebaseerd op een maatwerk WordPress installatie. We ontwikkelden ook een webshop met B2B koppelingen, speciale aanbiedingen, agenda items en een weblog. Leffe Goldstein ontwierp de identiteit en de website.

 

 
 
 

Inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit. Gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking.

 

 
 
 

De Noordagenda is dé website voor alles wat er in Amsterdam-Noord te beleven valt op het gebied van kunst en cultuur. Activiteiten voor alle leeftijden, vaak gratis of met korting, bij jou in de buurt.

De website bestaat uit de culturele agenda en informatie over cultuurmakers en locaties. Ook is er ruimte voor artikelen, (beeld)verhalen, livestreams en podcasts.

Copilots ontwierp de identiteit en de website. Atypisch ontwikkelde de website gebaseerd op een maatwerk WordPress Thema. De website bevat een uitgebreide agenda functie met kalender en filter, een weblog, locaties en makers met overzichten en koppelingen tussen al deze items. Makers kunnen via een extern formulier hun eigen agenda bijhouden.

 
 
Screenshot
Screenshot
Screenshot